Vrolijke tafereeltjes geschikt voor o.a. een kinderkamer

uit 2012 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Kika beer op boekenplank

2013

Dit schilderij is onderdeel van mijn serie 'Kika beer' uit 2010. Ik heb hier naar waarneming geschilderd, waarbij de Kika beer heeft geposeerd. In 2013 heb ik echter alles overgeschilderd met het paletmes, waardoor het wat speelser is geworden, meer diepte en er meer kleurnuances in zijn gekomen.  

Kika beer met vlinder

2013

Dit schilderij is onderdeel van mijn serie 'Kika beer' uit 2010. Ik heb hier naar waarneming geschilderd, waarbij de Kika beer heeft geposeerd. In 2013 heb ik echter alles overgeschilderd met het paletmes, waardoor het wat speelser is geworden en er meer kleurnuances in zijn gekomen. Hier is de beer met een bal aan het spelen, maar wordt afgeleid door een vlinder die voorbij vliegt.

Kika beer met ballon

2013

Dit schilderij is onderdeel van mijn serie 'Kika beer' uit 2010. Ik heb hier naar waarneming geschilderd, waarbij de Kika beer heeft geposeerd. In 2013 heb ik echter alles overgeschilderd met het paletmes, waardoor het wat speelser is geworden en er meer kleurnuances in zijn gekomen. Hier is de beer met een ballon aan het wandelen en dan ziet hij ineens een heel mooi bloemetje wat zijn gehele aandacht in beslag neemt.

Kika beer op bed

2013

Dit schilderij is onderdeel van mijn serie 'Kika beer' uit 2010. Ik heb hier naar waarneming geschilderd, waarbij de Kika beer heeft geposeerd. In 2013 heb ik echter alles overgeschilderd met het paletmes, waardoor het wat speelser is geworden en er meer kleurnuances in zijn gekomen. Hier ligt de beer op bed en kijkt onderste boven naar jou, met op de achtergrond de bedspijlen en een stuk van een kussen.

Kika beer in box

2012

Dit schilderij is onderdeel van mijn serie 'Kika beer' uit 2010. Ik heb hier naar waarneming geschilderd, waarbij de Kika beer heeft geposeerd. 
Hier zit de beer in de box en speelt met een bal.

Xavi -voetjes-

2012

Dit doek is in opdracht geschilderd met het geboortekaartje als inspiratiebron.